Tietoa meistä

Miksi sitten syntyi tuo kivijalkaputiikki eikä vain pelkkä verkkokauppa?
Olisihan se paljon edullisempaa ja ehkä riskittömämpää olla vain näytön takana. Kivijalkaliike on kuitenkin palvelua parhaimmillaan, varsinkin kun on kyse vintagevaatteista. Kuraattorinne mielestä niitä ei voi ostaa hypistelemättä ensin eri materiaaleja, ehkä kuulla vaatteensa tarinan ja kokeilla istuvuutta ja sen jälkeen elää se tunne, kun havaitsee löytäneensä soulmatevaatteensa. Näin hankituilla vaatteilla on tulevaisuus edessään kun käyttäjä rakastaa ja hoitaa niitä kuin lemmikkejään ikään.

Menneen ajan vaatekappaleet ovat suorastaan taideteoksia

Menneen ajan vaatekappaleet ovat suorastaan taideteoksia, huolella tehtyjä luomuksia hyvistä materiaaleista.Tämä sama pätee luonnollisestikin myös uudehkoihin huippubrändivaatteisiin jotka nekin parin vuosikymmemen jälkeen ovat taas vintagea. Vintagessa kiehtovat myös erinomaisen paljon pienet boheemit yksityiskohdat kuten esim. päällystetyt napit varsinkin hihansuissa vähintäänkin 5kpl, niskaan asti ulottuva nappirivistö sekä militaristisen järjestyksessä oleva tuplanapitus edessä. Pitsikaulukset ja hihansuut, velvetmateriaali ihanan voimakkaissa väreissä, pehmeäksi kulunut nahka, 20-luvun laskeutuvat, hapsukoristellut ja boheemisti väritetyt leningit, 60-ja 70-luvun minihameet ja tolppakorot. Voi, miten soisikaan jälleen näkevän katukuvassa 30-ja 40-luvun hyvin istuvia kävelypukuja ja huiveja ja käsilaukkuja...
Täten kuraattorinne loppuelämäntehtävä on kantaa putiikkiinsa niin mahtavan upeita vintagepukimia, jotta te naiset, rakkaat asiakkaani, ette voisi vastustaa kiusausta alkaa pukeutumaan rohkeasti, mukavasti ja katseet kääntävän persoonallisesti. Vintage Shiva Exhaleista ostettu vaate ei todellakaan tule vastaan kadulla. Jokainen meistä kaipaa pientä huomiota ja luksusta elämäänsä! Ja kun siitä voi vieläpä hyvällä omallatunnolla nauttia tietäen, että vaate jatkaa elämäänsä sinunkin jälkeesi, niin teistä kaikista tulee omilla pienillä teoillanne pikkiriikkisiä maailmanparantajia.

Olemme samoissa tiloissa hoitolan kanssa

Miljöössä voi aistia kaksi muutakin ihanuutta eli yksi näyteikkuna poikkeaa muista boheemiudellaan kertoen, että maagisessa tilassa harjoitetaan myös joogaa (PreventioYoga)ja hoitolassa (Hoitola Preventio) mieltä ja kehoa herätteleviä hoitoja. Näitä viimeksi mainittuja palveluja on kuitenkin ollut tarjolla jo vuosikymmenen ajan toisissa tiloissa. Sen sijaan vintagehurahdus on kasvanut viime vuosien aikana siinä määrin, että nyt ollaan ihan livenä kaikkien ulottuvilla. Kiitos nimeltä mainitsemattoman maailmantilanteen ja parin vuoden takaisen äksidentin johdosta nykyisen muotikuraattorinne yrittäjyystoimenkuva muuttui mutta ei toki vastentahtoisesti. Oli vaan ajan kysymys ja Universumihan laittoi hihat heilumaan.Olkaatten kiitollisia siis Sille tästä mahdollisuudestanne astua menneeseen maailmaan.